4-6 hengelle
- 1 kg bataattia
- 4 dl kasvislientä
- 2 rkl ruiskorppujauhoja
- 1 rkl juoksevaa margariinia
- 1 rkl siirappia tai hunajaa
- 1 tl kanelia
- 1/2 tl inkivääriä
- 1/2 tl kardemummaa
- rasvaa vuoan voiteluun
- Kuori ja paloittele bataatit. Kuumenna kasvisliemi ja lisää bataatit joukkoon. Keitä bataatit kypsiksi, n. 20 min.
- Soseuta bataatit sauvasekoittimella. Lisää soseeseen korppujauho, margariini ja mausteet. Sekoita tasaiseksi massaksi.
- Voitele vuoka ja kaada sose vuokaan.
- Ripottele soseen pinnalle korppujauhot ja hieman rasvaa.
- Kypsennä laatikkoa uunin keskiritilätasolla 175 asteessa 1,5 tuntia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti