maanantai 6. syyskuuta 2010

Piimäpannari

Tämän ohjeen sain tuttavalta. Pannari oli mukavan mehukasta. En saanut maistettua sitä tosin kuin kuvassa olevan pienen palan. Koko muun pannarin vein töihin tarjoiltavaksi muille ja hyvin äkkiä se pöydältä hävisikin.



3 kkp sokeria
3 tl vaniljasokeria
2 munaa
Sekoita sokerit ja munat keskenään hyvin
4 kkp piimää
100 g sulatettua margariinia
Lisää piimä ja rasva yo. seokseen
4 kkp vehnäjauhoja
reilu tl ruokasoodaa
Sekoita jauhot hyvin edellisiin

Kaada taikina leivinpaperin päälle pellille. Ripottele kanelia ja sokeria pinnalle. Paista 200 asteessa 30 min.

2 kommenttia:

  1. Terve,
    minkähän kokoinen kahvikuppi tässä olis hyvä? 2dl?

    VastaaPoista
  2. Taisin juu käyttää paria desiä mittana. Virallisena mittayksikkönä kahvikuppihan vastaa noin 1,25 dl tilavuutta.

    VastaaPoista