lauantai 9. helmikuuta 2013

Rieskarullat ja mozzarella tomaatti -tikut

Härkärullat

Ohutta rieskaa
Ohuen ohut härän kylmäsavupaisti
Maustettua tuorejuustoa (mieleinen maku)
Basilikaa

Levitä rieskan pinnalle tuorejuustoa. Laita härkä ja basilikan lehdet päälle. Kääri rieska rullalle ja piloittele paloiksi.


Mozzarella tomaatti -tikut

Kirsikkatomaattia
Pallomozzarellaa
Basilikaa
Cocktailtikkuja

Puolitin tomaatit ja kirsikat puoliksi ja revin basilikan lehdet käsin pienemmiksi. Keihästä yhteen tikkuun puolikas tomaatti, basilikan lehti ja puolikas tomaatti.


Tein nämä naposteltavat edellisenä iltana, ne säilyivät hyvinä seuraavaan iltaan jääkaapissa tuorekelmun alla.

2 kommenttia:

  1. Tosi simppeliä, mutta niinhän hyvä on. Seuraavissa illanistujaisissa värkkään kyllä näitä :D

    VastaaPoista
  2. Suosittelen, upposivat vieraisiin hetkessä.

    VastaaPoista