torstai 14. lokakuuta 2010

Valkosuklaa Cake Balls


Seuraava kokeilu cake balls rintamalla oli dipata pallot valkosuklaaseen. Tässä käytin siis aiemmasta leivonnasta jääneitä pakastettuja palloja. Tarkoituksena oli myös selvittää kuinka hyvin pallerot kestävät pakastusta. Minun kokemukseni on, että maku häviää pakastuksessa, mutta pallot olivat silti älyhyviä. Tosiaan dippasin sulaneet pallot valkosuklaassa ja ripottelin päälle suklaanmakuista strösseliä.



Tähänkään kokeiluun en saanut upotettua kaikkia kakkupalloja. Olen siis testaillut ja valitettavasti epäonnistunut kokeiluissa. Tuli todettua, että pätkis ei sula ja toinen mitä totesin on, että sulatettuun suklaaseen lisätty nestemäinen elintarvikeväri jähmettää/klimppaa suklaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti