maanantai 26. lokakuuta 2009

Pastaa ja sälää

Yks päivä ei jaksanut lähteä kauppaan kun flunssassa olin ja kaapissa ei mitään ihmeempiä löytynyt, joten tämän keksin tehdessä. Ensin pistin pastan kiehumaan. Pastan kiehuttua hetken aloin vääntää kastiketta. Paahdoin pinjansiemeniä kuivalla pannulla rusehtavaksi. Lisäsin öljyä ja liiskatun valkosipulin, paistoin hetken ja poistin valkosipulin. Kaapista löytyi ennestään puolikas tomaatti, joten pilkoin sen pieniksi ja heitin pannulle. Puolitin kirsikkatomaatit mitä kaapista löytyi, paistelin hetken. Lisäsin lopuksi nokareen pestoa, tuorejuustoa, suolaa ja pippuria. Valutin pastan ja heitin pannulle mukaan, jotta kastike sekoittuu kunnolla pastaan. Ihan hyvää tuli ja yksinkertaista. Vois tehä toistekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti